NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2021. január 25., hétfő - Pál Archív hírek
Sziki nyitó szombaton
2013-04-21
Sziasztok napravágyók!1. Bár az elmúlt napokban ez senkit nem zavart, a Szikit csak 27-én, szombaton nyitjuk, ha annyian lesznek, mint a ma kilátogatók, akkor az már fél siker! :). Fórum is lesz!2. Hagyományosan a szombati strandbelépő és saját sátras/lakókocsis ottalvás aznap ingyenes! (Kivéve IFA, mert az önkormányzat nem ilyen gavallér)3. Idei programjaink máris fent vannak:http://natours.hu/hu/event/sziki-2013-ny%C3%A1ri-programjai4. Két napon belül fent lesznek a kemping és strandárak is. SZÉP-kártya is OK, nagy duzzogva :P.

Az alábbi kedvezmények lesznek idén is:

- bérletek

- ifjúsági (6-27) és senior (62 feletti) kedvezmény

- csak 6 év felett kell a gyerekek után fizetni (szállásnál is, strandbelépőnél is)

- páros strandbelépő

- többféle családi strandbelépő: 1-2 felnőtt 1-3, vagy annál több gyerekkel, a felnőtt + a kedvezményes ifjúsági belépőhöz képest is még további 10-13% kedvezménnyel

- családonként 3-nál több gyermek után nem kell fizetni

- forgalmi kemping kedvezmények

- szervezeti tagsági kedvezmények (INF, NaVKE, NBBKE, Ányás, Látókép, MNE, ADAC, ACSI)

- egyedi kedvezmények (továbbra is velem kell jóban lenni :-))Infláció ide vagy oda, az elő- és utószezoni családi belépők ára nem változott, a többi elő- utószezoni ár is csak icipicit, bőven infláció alatt.5. Idén 25 éves a Sziki, a retro jegyében máris megkezdtük a nosztalgiázást, régi-új konyhásaink Erzsike és Misi! (Nekem ez nyáron +10 kilót prognosztizál...)6. Idéntől ingyen wifi a büfénél. Mármint ha valaki segít így beállítani a routert. Lehet munkanapokon is kilógni, nem bux le!7. A büféáraink 99%-ban nem nőttek a tavalyihoz képest, itt viszont a jégkrémesek a feketeseggűek, mert az ő emelésüket nem bírtuk kigazdálkodni. De dolgozunk ezen is, mert az Algida és a Nestlé brutál árpolitikát folytat.8. És végül találjátok ki, hogy idén a bulik végén ki viszi el a legjobb nőket:

- a legsármosabb pali - NEM!

- a legokosabb, legviccesebb, legjófejebb - NEM!

- a legizmosabb, legsportosabb - NEM!

- a leggazdagabb - NEM és NEM!

Hanem akinek a buli végére is marad CIGARETTÁJA, mert idéntől nem árulhatunk bagót a büfében, úgyhogy tárazzatok be, ha szívni akartok, de mégsem!

(De bele sem merek gondolni, a FIÚK honnan és milyen áron szereznek majd másoktól bulihajnalokon S=/ )Szóval szombat-vasárnap Sziki, de pénteken se kell már visszafognod magad!Üdv.Sándor Jancsi

06209673702


admin