NAturisták MAgyarországi SZövetsége
Természetesen szabadon!
2021. január 18., hétfő - Piroska Archív hírek
Mikulás-parti
2013-11-02
M E G H Í V Ó

A Naturisták Virtuális Klubja Egyesület (NaVKE) szeretettel meghívja naturista társait a
NATURISTA TÉL: MIKULÁSNAPI CSOBBANÁS rendezvényre a tatabányai Gyémánt élményfürdőbe

Cím: Tatabánya, Cseri u. 33. (a budapesti Lánchídtól kb. 57 km)


Ízelítő a kínálatból: óriáscsúszdák, termálmedencék, pezsgőmedence, beltéri élménymedence, kiúszós élménymedence, gyermekmedence, pancsoló medence, 50 méteres verseny-úszómedence, 180 m2-es játszóház, szaunavilág: 4 db finn szauna (ebből 2-ben folyamatosan indulnak szeánszok külön térítés nélkül), 1 db infraszauna, 2 db gőzkabin, 1 db aromakabin, merülő medence, pihenőtér nyugágyakkal és vízágyakkal, étterem, büfé, Télapótól ajándék a gyerekeknek

Áraink elővételben, november 21-ig érvényesek:

NaVKE tagok részére:
gyerek (6-18 év): 1 850 Ft/fő, felnőtt: 2 950 Ft/fő
Társzervezetek tagjai részére:
gyerek (6-18 év): 2 150 Ft/fő, felnőtt: 3 350 Ft/fő
Tagsági nélkül:
gyerek (6-18 év): 2 350 Ft/fő, felnőtt: 3 750 Ft/fő

Autóbuszos utazással kombinált részvételi díj budapesti indulással és érkezéssel:
NaVKE tagok részére:
gyerek (6-18 év): 3 620 Ft/fő, felnőtt: 4 720 Ft/fő
Társzervezetek tagjai részére:
gyerek (6-18 év): 3 920 Ft/fő, felnőtt: 5 120 Ft/fő
Tagsági nélkül:
gyerek (6-18 év): 4 120 Ft/fő, felnőtt: 5 520 Ft/fő


Belépőjegy átutalási határidő:
2013. november 21.

Jelentkezés: navke@navke.hu e-mailcímen vagy a 06-20-313-9170

A részvételi díjat átutalással lehet fizetni a NaVKE bankszámlájára Fókusz Takarékszövetkezet 51700265-11129053

Kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy jelentkezését most a díj előzetes befizetésével tegye meg! Ezt persze alacsonyabb árakkal honoráljuk. Ha nem jön össze a minimális létszám, akkor a rendezvény elmarad, a befizetett díjakat pedig december 15-ig visszafizetjük.

Helyszíni jegyárak: minden kategóriában a fenti árak + 850 Ft. Előzetes jelentkezés ekkor is szükséges! (Ha a rendezvény megvalósul, és ennek ellenére mondanád le mégis a már befizetett elővételi részvételedet, ennek feltételeit lentebb olvashatod.) Autóbuszos verzió csak elővételben! ------------------------------------------------------

A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket.

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy
- az uszodában és a viziparkban kizárólag a NaVKE által felkért fotós készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, azt érkezéskor feltétlen jelezd.
- minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz, a szauna padján pedig a talpad alá is.
Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellentmond mindannak, amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a rendezőknek.

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így azt el se hozd magaddal!

Mind az uszoda, mind a vízipark, mind a NaVKE házirendjét kérjük betartani.

Programunkhoz jó szórakozást kívánunk!

Lemondási feltételek a 2013.december 7-i, a tatabányai Gyémánt-élményfürdőben tartandó rendezvényünk esetében:
A rendezvényt akkor tudjuk megvalósítani, ha a résztvevők kellően nagy száma váltja meg a belépőjét elővételben.
Ha a rendezvény elmarad, akkor minden, belépőjegyként átutalással beérkezett összeget maradéktalanul visszautalunk a küldő bankszámlára december közepéig, postai csekken belépőjegyként fizetett összeget pedig a feladó címére január végéig.
Ha a rendezvényt megtartjuk, a belépőjegyet elővételben kifizetted, és ennek ellenére lemondanád a részvételedet:
- ha lemondásod november 28. éjfélig jelzed a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen, akkor a befizetett összeget december közepéig maradéktalanul visszafizetjük.
- ha november 28. után jeleznéd, hogy meggondoltad magad, akkor részvételi díjadat sajnos sem részben, sem egészben nem tudjuk visszafizetni. Ha találsz magad helyett valakit, akkor kérjük, hogy ezt az illető megnevezésével Te is és az illető is egyaránt jelezze ezt nekünk legkésőbb a rendezvény előtti nap délig a navke_kukac_navke.hu e-mailcímen. Az esetleges különbözetet (pl. tagságis - nem tagságis belépők között) pedig utaljátok át, vagy a helyszínen rendezzétek. A helyszínen jelzett cserét az előzetes jelentkezés követelménye miatt nem tudjuk elfogadni.
- November 21. után is van lehetőség elővételben jegyet váltani, ekkor viszont már csak a magasabb, helyszíni áron.

Szép fekvésű fürdő, egy kis erdős völgyben fekszik. Szerződéskötésünkkor őszi színekben pompázott a délutáni verőfényben. A szabadtéri, ötven méteres úszómedencére épp akkor állították fel a sátrat a téliesítéshez, nagyon érdekes volt, ahogy szó szerint felfújták. A sátorba egy rövid fedett folyosó vezet az öltözőből.
Az úszómedencén kívül a kinti strandrész októberben már nem üzemel.
Strand már sok évtizede van ezen a helyen, a fedett élményfürdő viszont viszonylag új, 2009-ben nyitották.

A benti élményfürdőnek három szintje van:

- az alsó szinten élménymedencék vannak pihenőágyakkal, gyerekmedencével, pancsolómedencével, és ide érkeznek a középső szintről induló csúszdák is. Itt van az étterem is, illetve egy fűtött vizű szabadtéri élménymedence is, ahova bentről ki lehet úszni.

- a középső szinten 36-38 C fokos termálmedencék vannak, egy 34-36 C fokos pezsgőmedence, innen indulnak a csúszdák, és innen nyílik a szaunavilág is. Ez utóbbiban van 4 darab, különböző hőmérsékletre felfűtött finn szauna, egy aromakabin, két gőzkabin és egy infraszauna.

- A felső szinten van egy nagy játszóház gyerekeknek csúszdával, mászókákkal, labdákkal, játékokkal. A szaunavilág pihenő része is a felső szinten van, de ez külön feljáróval közelíthető meg a szaunáktól. Itt nyugágyak és vízágyak találhatók.

admin